hu
de
sk

Platinvm fragrances

A Platinvm Fragrances olyan koktélgyűjtemény, amely egyediségét gondosan válogatott bor és különféle természetes gyümölcsök, valamint virágkivonatok házasításával éri el.

Az ízek elképesztően széles skálája mámorítóan hat az érzékeinkre, felrázás után a palack pedig kápráztatóan gyöngyöző ragyogással telik meg.

A Platinvm Fragrances-t a TAVASA alkotta meg, amely egy 1847-ben alapított, új piacokra és innovációra összpontosító spanyol családi lepárló üzem.

Alacsony alkoholtartalmának (8 tf%) köszönhetően ez a koktél az ünnepi alkalmak tökéletes köszöntő itala. Hidegen, lehetőleg 6 és 8 C közé hűtve fogyasszuk.

A varázslat életre keltéséhez fogyasztás előtt enyhén rázza fel a palackot!


Platinvm N3
Platinvm N3
Platinvm N3

N°3 Rózsaszirom és narancs

A Platinvm Fragrance N°3 csupa ragyogás. Halvány rózsaszínbe hajló tónusa kiemeli a rózsák és a leheletnyi friss citrusok természetes eleganciáját és kifinomult zamatát, a szájpadlást pedig sóhajnyi zamat érinti meg.

Platinvm N5
Platinvm N5
Platinvm N5

N°5 Eper és menta

A Platinvm Fragrances N°5 maga a kirobbanó szenvedély. Ez a rubintvörös és vibráló koktél az erőteljes ízeivel energikus, szenvedélyes, és kihívóan provokáló ízharmóniát teremt.

Platinvm N6
Platinvm N6
Platinvm N6

N°6 Ibolyák és erdei bogyók

A Platinvm Fragrance N°6 titokzatos bűbáj. Az ibolyák és erdei bogyók káprázatos és elragadó színei és érzéki illatai megbabonázzák érzékeinket, a valódi titok parfümös és időtlen utóízét hagyva maguk után.

Platinvm N7
Platinvm N7
Platinvm N7

N°7 Ananász és kókusz

A Platinvm Fragrance N°7 nagyszerű kaland. A koktél ragyogó zafír színe felemelő szabadságérzettel veszi körül, míg különleges és eredeti íze egy napos trópusi paradicsomba röpíti a fogyasztóját.

Platinvm N8
Platinvm N8
Platinvm N8

N°8 Zöldalma és amaretto

A Platinvm Fragrance N°8 igazi kihívás. Ez a modern és merész koktél egyesíti az alma természetes frissességét az amaretto arisztokratikus kifinomultságával, melyek eredetiségükkel birtokba is veszik a szájpadlást.

Platinvm Fragrances

Egy valóban különleges köszöntőital!